Find vej: Forside » Artikler

Velkommen til vores store artikel database. Vi opdatere løbende med nye artikler & nyheder med alt om Babyudstyrs- og børnetøjsforretninger. Det vil snart blive muligt for vores kunder og brugere som har relevant indhold, at uploade nyheder & artikler til vores database.

Babyboom: Kommende forældre bruger flere penge på babyudstyr

God økonomi medfører et regulært babyboom i de kommende sommermåneder, og ifølge tal fra BabySam bruger forældreparrene hver især flere penge end tidligere.Lav arbejdsløshed og optimisme omkring den generelle samfundsøkonomi giver sikkerhed i de danske hjem. Ifølge Politikens researchafdeling byder de forestående sommermåneder på et regulært babyboom med en stigning i antallet af fødsler på cirka otte procent i forhold til sidste år. Flere eksperter peger på økonomiens sundhedstegn som den helt oplagte forklaring på sommernætternes mange vågne forældre og skrigende babyer. Sådan en stigning i antallet af kommende forældre kan selvsagt aflæses direkte i salgstallene ved landets største udbyder af børne- og babyudstyr. Mere overraskende er det dog, at det enkelte forældrepar også bruger væsentligt flere penge på deres drømmebarn, end de har gjort førhen. Den vigtigste – og oftest også..

Sarah Zobel og Burhan G afslører barnets navn

$(document).ready(function() { $("a.oembed").oembed(null,{ includeHandle: false, maxWidth: 428, maxHeight: 328 }); }); For nylig fødte 41-årige Sarah Zobel en sund og velskabt dreng, og nu afslører hun og kæresten, Burhan G, barnets navn i en helt ny video. Den er lavet i samarbejde med BabySam, der har fulgt graviditeten tæt.Sarah Zobel og Burhan G blev for nylig forældre til en velskabt søn, der vejede 3900 gram ved nedkomsten. Nu er de to nybagte forældre klar til at løfte sløret for, hvad den lille guldklump skal hedde.– Vi har vidst, at han skulle hedde Dallas, lige fra første gang, vi fik kønnet at vide. Det var egentlig ikke en svær beslutning, forklarer en tilfreds Sarah Zobel. Sarah Zobel har i hele graviditeten haft en videodagbog, som hun har lavet i samarbejde med BabySam, og hun har..

Rørende billedserie: Her er Sarah Zobels og Burhan G's baby

$(document).ready(function() { $("a.oembed").oembed(null,{ includeHandle: false, maxWidth: 428, maxHeight: 328 }); }); For nylig fødte 41-årige Sarah Zobel sit tredje barn, en sund og velskabt dreng – og kæresten, Burhan G, er dermed blevet far for første gang. Sammen med film fra graviditeten kan man nu opleve barnet online.Psykolog og tidligere fotomodel Sarah Zobel blev den 29. december mor til sit tredje barn. Fødslen fandt sted på Nordsjællands Hospital i Hillerød, og den velskabte dreng vejede 3900 gram ved nedkomsten. Få uger efter er Sarah Zobel og Burhan G parat til at vise deres fælles vidunder frem i et rørende slideshow af private billeder. – Er han ikke bare sød? Ligesom mine andre børn er han en dejlig stor basse. Fødslen gik godt og varede fire-fem timer. Det er jo min tredje..

FRB.C bliver Københavns nye shopping-hotspot

Det nyeste og lækreste inden for fashion, børnetøj, sport og fritid samt design til boligen, er det, du kommer til at finder i FRB.C, hvor der fra 26. marts åbner 23 nye forretninger og spændende cafeer. Et 10.000 kvadratmeter stort livsstilsunivers vil fra 26. marts samle alt det, du har brug for af shoppingmuligheder, så det ikke er nødvendigt at gå rundt i gaderne i indre by.FRB.C (Frederiksberg Centret) har efter The Grand Opening dermed fuldbragt en ambitiøs vision om fremtidens unikke shoppingcenter, som opstod ud fra rå skitser på et A4-papir for 9 år siden.&Other Stories, Sand, Tiger of Sweden, COS, Modström, Samsøe & Samsøe, Monki, Envii, Hunkemöller og Day er blandt de førende fashionbrands, der har fuld tryk på de nyeste trends – og dem kan du alle finde i det nye FRB.C.Suite samler omkring 20 af de mest eksklusive mærker som Helmut Lang, Marc..

Hver anden dansker ønsker mindre parfume i hverdagen

Hver anden dansker ønsker at skrue ned for parfumeforbruget. Det viser ny undersøgelse om danskernes parfumevaner. En ny mærkedag, Parfumefri Hverdag, skal gøre op med de dårlige vaner. Flere end hver anden ønsker mindre eller slet ingen parfume i hverdagen. Det viser tal fra en ny spørgeundersøgelse foretaget af Gallup. Samtidig føler fire ud af ti, at de mangler viden om området.Derfor har Neutral i samarbejde med Sundhedsplejersken.dk besluttet at vise vejen med en landsdækkende mærkedag, Parfumefri Hverdag den 27. september, hvor danskerne, uanset om de skal i fitness eller handle babyudstyr, kan få hjælp til at undgå parfume i hverdagen.”De fleste ved, at for meget parfume ikke er godt. Men de færreste er klar over, hvor mange gange i løbet af dagen, de rent faktisk er i kontakt med parfume,” fortæller Else Guldager fra Sundhedsplejersken.dk.Og undersøgelsen understøtter..

Opfinder af Flexibath klar med nyt eksporteventyr

Når produktionen af Fred a Chair efter planen starter op til foråret 2014 så er det 2. gang inden for få år at opfinder og iværksætter N. P. Estrup lancerer en game changer i markedet for baby- og småbørnsudstyr.NP Estrups nye site www.fredachair.com, er nemlig et nyt baby- og småbørnsprodukt. Fred a Chair er en sammenklappelig højstol; med fokus på multifunktionalitet, ergonomi og brug af bæredygtige materialer. Og da Fred a Chair er let at rengøre og supernem at klappe sammen til opbevaring og transport har branchen allerede vist stor interesse for projektet. Pladsbesparelse og multifunktionalitet har nemlig vist sig at være meget efterspurgte parametre i babysegmentet.Forretningsplan klar til realiseringErfaringer og markedsindsigt fra salg og markedsføring af Flexibath samt 2½ års markedsundersøgelser forud for lanceringen af Fred a Chair i samarbejde med nogle af de helt store..

Herfølge handler mest brugt i Danmark

DBA har for tredje år i træk kortlagt brugthandlen i Danmark. Herfølge er landets bedste handelsby, viser undersøgelsen.En ny opgørelse fra DBA, der er Danmarks største handelsplads på nettet, viser, at indbyggerne i Herfølge handler mest brugt på nettet. Ifølge opgørelsen har hver borger i Herfølge gennemsnitligt sat 3,09 varer til salg på DBA det seneste år. Til sammenligning er landsgennemsnittet 1,11 annoncer per indbygger.?Herfølge er suverænt i top og ligger faktisk næsten tre gange højere end landsgennemsnittet. Det er selvfølgelig vanskeligt at forklare, hvorfor netop Herfølge topper listen, men der er noget, der tyder på, at borgerne her for alvor har set fordelene i at handle brugt,? siger kommunikationschef for DBA og eBay Danmark, Simon Karsø.Sjællænderne handler mere end jyderneUndersøgelsen viser desuden, at hver Sjællænder i gennemsnit har haft 1,59 varer til salg på DBA..

Ny webshop satser stort

Legetøjsgiganten.dk startede i august 2012, siden da har virksomheden bruset frem. Deres administrerende direktør Camilla Grønberg udtaler " De første par måneder er gået rigtig godt, det er ikke nemt at starte noget nyt i disse krisetider, men vi er kommet rigtig godt fra start". Virksomheden har fået investorer her i 2013 og fremtiden ser lys ud for den unge virksomhed. Omsætningen er markant stigende og udsigterne for 2013 er meget lovende. For Camilla Grønberg er det ikke første gang hun arbejder med webshops. Den unge iværksætter på blot 29 år og mor til 2, har arbejdet med webshops siden 2008. Camilla Grønberg kender mange af faldgrupperne. "Det er klart, at man altid vil støde ind i problemer undervejs, men jeg syntes, vi har formået at komme rigtig godt fra start. Det vigtigste er, at man har familie og venner, der støtter én".Virksomhedens strategi er at yde en markant bedre..

Nu bliver det nemt at bade babyen

Et helt nyt babybad lanceres nu i Danmark. Blooming Bath er lavet af bløde materialer, som gør det let og sikkert at bade babyen ? og muligt at folde det sammen og gemme af vejen efter brug. Det smarte babybad stammer fra USA, hvor det med rekordfart er blevet en kæmpe salgssucces, og nu har det fundet vej til de danske butikker.Blooming Bath er en både sød og bekvem måde at bade familiens nyfødte på. Babybadet er formet som en smuk blomst og er i modsætning til et traditionelt babybadekar i plastic lavet af lækre, bløde materialer. Det giver en sikker og ikke mindst behagelig badeoplevelse for familiens mindste.?Blooming Bath er et godt alternativ til et almindeligt plasticbadekar, hvor der ofte er al for megen plads til en lille baby, der uden støtte vælter i det glatte badekar. Blooming Bath er lavet af et blødt, smidigt, antimikrobielt skummateriale, der passer perfekt til enhver..