Find vej: Forside » Artikler » Sarah Zobel og Burhan G afslører barnets navn

Sarah Zobel og Burhan G afslører barnets navn

Lagt på Babyudstyr24.dk den 19-02-2016 af Thomas

$(document).ready(function() { $("a.oembed").oembed(null,{ includeHandle: false, maxWidth: 428, maxHeight: 328 }); });
For nylig fødte 41-årige Sarah Zobel en sund og velskabt dreng, og nu afslører hun og kæresten, Burhan G, barnets navn i en helt ny video. Den er lavet i samarbejde med BabySam, der har fulgt graviditeten tæt.Sarah Zobel og Burhan G blev for nylig forældre til en velskabt søn, der vejede 3900 gram ved nedkomsten. Nu er de to nybagte forældre klar til at løfte sløret for, hvad den lille guldklump skal hedde.

– Vi har vidst, at han skulle hedde Dallas, lige fra første gang, vi fik kønnet at vide. Det var egentlig ikke en svær beslutning, forklarer en tilfreds Sarah Zobel.

Sarah Zobel har i hele graviditeten haft en videodagbog, som hun har lavet i samarbejde med BabySam, og hun har da også lavet et indlæg om navngivningen, så de trofaste følgere kan høre nærmere om overvejelserne bag.

Unikt og internationalt
For både Zobel og Burhan G var det afgørende, at barnet hedder noget internationalt, som let kan udtales på forskellige sprog. Samtidig var det også vigtigt, at navnet ikke blev for danskklingende, da det skal passe til begge forældres efternavne.

– Vi er begge vilde med USA, og så var Dallas jo meget passende. Navnet er også unikt herhjemme og passer godt til vores navne, fortæller Sarah Zobel.

Mens de to kendte ansigter har været afklarede i lang tid, har navnet krævet lidt mere tilvænning hos drengens to halvsøskende og øvrige familiemedlemmer.

Ud over indlægget om navngivningen kan man på BabySam.dk samt på YouTube-kanalen BabySamTV finde mange andre videoer om stort og småt i Sarah Zobels graviditet. Hun lover, at der kommer flere nye indlæg og film i den kommende tid.


Fakta: BabySam er med sine 28 butikker Danmarks største forhandler af babyudstyr. Kæden har desuden et tæt samarbejde med daginstitutioner over hele landet samt en omfattende webshop med tusindvis af varer og vejledninger. www.babysam.dk