Find vej: Forside » Artikler » FRB.C bliver Københavns nye shopping-hotspot

FRB.C bliver Københavns nye shopping-hotspot

Lagt på Babyudstyr24.dk den 30-01-2015 af Thomas

Det nyeste og lækreste inden for fashion, børnetøj, sport og fritid samt design til boligen, er det, du kommer til at finder i FRB.C, hvor der fra 26. marts åbner 23 nye forretninger og spændende cafeer. Et 10.000 kvadratmeter stort livsstilsunivers vil fra 26. marts samle alt det, du har brug for af shoppingmuligheder, så det ikke er nødvendigt at gå rundt i gaderne i indre by.

FRB.C (Frederiksberg Centret) har efter The Grand Opening dermed fuldbragt en ambitiøs vision om fremtidens unikke shoppingcenter, som opstod ud fra rå skitser på et A4-papir for 9 år siden.

&Other Stories, Sand, Tiger of Sweden, COS, Modström, Samsøe & Samsøe, Monki, Envii, Hunkemöller og Day er blandt de førende fashionbrands, der har fuld tryk på de nyeste trends – og dem kan du alle finde i det nye FRB.C.

Suite samler omkring 20 af de mest eksklusive mærker som Helmut Lang, Marc by Marc Jacobs, Armani Jeans, Missoni, Michael Kors og B Christensen smykker.

Den nuværende H&M udvider med en ekstra etage til i alt tre plan. Tinderbox bliver et slaraffenland af designerbrands for børn og unge på 0-16 år. Her findes fra blandt andre Stella McCartney Kids, Little Marc Jacobs, Tommy Hilfiger og Kenzo samt velkendte nordiske mærker som Mini A Ture, Sofie Schnoor og Little Remix.

Samtidig byder Tinderbox på et spændende udvalg af både sko, accessories og babyudstyr. På de 720 kvadratmeter vil der også være events og aktiviteter for børnene, og hver weekend underholdes med dukketeater, klovne og modeshows.

Bahne åbner en 1.200 kvadratmeter stor og helt specielt indrettet boligbutik med kæmpe facade ud mod Falkoner Allé. Her vil være fyldt med de førende designbrands som Vipp, Georg Jensen og Tom Dixon. Desuden vil der være integreret en HAY-shop, hvor der på 250 kvadratmeter bliver vist et stort udvalg fra det internationalt anerkendte danske møbel- og designfirma.

Butikkerne Sportmaster, Intersport, Eventyrsport og Peak Performance vil byde på alt, hvad du har brug for af tøj og udstyr til motion, sport og fritidsaktiviteter.

På madsiden er der opgraderet med de nye cafeer Palæo og 42 Raw, der byder på et udvalg af spændende, trendy og sund mad. Palæo gør op med ideen om, at take-away og fast food skal være usundt. Stenaldermaden fravælger hurtige, forarbejdede kulhydrater i form af for eksempel korn samt sukker – og tilvælger i stedet de gode, friske råvarer i form af kød, æg, grøntsager, frugt og nødder.

42 Raw byder på lækre retter til morgenmad, frokost eller middag. Menukortet bugner af farverige råvarer. Retter som lasagne, thai nudler og kager er tilberedt efter de faste raw-food principper, hvor ingen madvarer er tilberedt ved mere end 42 grader.

Center Manager Thomas Thalbitzer er begejstret for det nyskabende shopping-hotspot: “Visionen om at skabe et shoppingunivers, som du ellers kun kan finde på Strøget, er lykkedes. Med det nye butiksplan på toppen af FRB.C får vi butikker, som klart vil differentiere os fra andre shoppingcentre. Vi bidrager hermed markant til skabelsen af et nyt centrum på Frederiksberg, hvor metrolinjerne vil krydse, og de omkringliggende pladser vil blomstre.”

Som del af det nye FRB.C genåbner to etager med p-pladser, hvis man ikke tager metro eller bus lige til døren.